ESAB OK GOLDROX rutilos bevonatú elektróda ø3.2 x 350mm (2.3kg)

4659323510

Vékony bevonatú rutil típusú elektróda ötvözetlen és gyengén ötvözött acélok hegesztésére. Alkalmas általános acélszerkezeti, karbantartási és javítási munkákhoz. Átmérő: 3.2mm.

Bővebb leírás

7 449 Ft‎

3 239 Ft‎ / kg

Árukereső.hu

Termékinformáció

Ajánljuk figyelmedbe az ESAB által gyártott kiváló minőségű OK GOLDROX rutilos bevonatú elektródákat!

Vékony és középvastag lemezek hegesztéséhez javasolt rutilos bevonatú hegesztőelektróda, amely minden pozícióban kiválóan alkalmazható. Rendkívül jó ívgyújtási és ívújragyújtási tulajdonságokkal rendelkezik és az OK 46.16-hoz képest vékonyabb bevonat miatt fröcskölést szinte alig produkál.

Több, mint "OK"

Az ESAB OK sorozat alacsony hidrogéntartalmú elektródái meghatározó szerepet töltenek be a legkülönfélébb iparágakban, illetve egyszerű és összetett gyártási és karbantartási feladatok legfőbb eszközének számítanak mind a mai napig. Nem minden alacsony hidrogéntartalmú elektróda egyforma. Az ESAB OK sorozat kiváló hegesztési tulajdonságokat kínál a legszélesebb körben alkalmazott MMA elektródák között.

Szuper teljesítmény

Nem számít, hogy milyen munkát végez, az OK GOLDROX alacsony hidrogéntartalmú elektródáival biztos lehet a jó beolvadásban, az egyenletes minőségben és a röntgen minőségű hegesztésben. Az OK GOLDROX elektródák bizonyítottan sima, stabil, nyugodt és egyenletes ívet tesznek lehetővé alig tapasztalható fröcskölés mellett. Biztos lehet abban, hogy az OK GOLDROX sorozat elektródái, kiváló teljesítményt és tartós, ellenálló mechanikai tulajdonságokat biztosítanak magas vagy alacsony környezeti hőmérsékletű környezetben, továbbá magas vagy alacsony páratartalmú munkaterületeken, vagy a legnagyobb kihívást jelentő hegesztési pozíciókban is. Mindezeken felül könnyű kezelhetőségük révén megfelelő választást jelentenek bármilyen képzettséggel rendelkező hegesztő számára.

Kiváló minőség a tökéletes hegesztéshez

Az OK GOLDROX egy valóban minden irányban és minden helyzetben használható rutilos elektróda. A kivételes ívstabilitás és a rövidebb tisztítási idő érdekében csökkentett fröcskölés, az indítási és újraindítási tulajdonságok, amelyekkel könnyen készíthetők fűzővarratok, valamint a salak kiváló eltávolíthatósága, mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a kezdő és a tapasztalt hegesztők egyaránt megbízhatnak az OK GOLDROX elektródákban.

Tulajdonságok:

- átmérő: ø3.2mm
- hossz: 350mm
- csomagolás: 2.3kg
- folyáshatár: (YP): 460 N/mm²
- szakítószilárdság (UTS/Rm): 520 N/mm²
- nyúlás: 23%
- ütőmunka: 60 Joule @ 0°C
- ajánlott áramerősség: 90A-140A
- kilogramm-ömledék/elektródatömeg: 0.59
- elektródák száma/kilogramm-ömledék: 59
- felrakási ráta: 1.1 kg/h
- besorolás: EN ISO 2560-A: E 42 0-RC11 / SFA/AWS A5.1: E6013

Az ömledékfém átlagos vegyi összetétele:

- (C) széntartalom: ≈0.08%
- (Si) szilíciumtartalom: ≈0.4%
- (Mn) mangántartalom: ≈0.45%

Hegesztési pozíciók:

- PA/1G: fekvő tompa
- PB/2F: fekvő sarok
- PC/2G: függőleges falon vízszintesen
- PF/3GU: függőlegesen alulról felfelé
- PG/3GD: függőlegesen felülről lefelé
- PE/4G: fej feletti tompa
- PD/4F: fej feletti sarok
- PF/5GU: függőlegesen alulról felfelé csövön

Adatlap

Gyártó ESAB
Hegesztőanyag-típus bevonatos elektródák
Elektródatípus rutilos
Elektróda-átmérő (mm) ø3.2
Elektródahossz 350 mm

21 hasonló termék ugyanazon kategóriában:

Letöltés