MIG/MAG Hobbi-készletek

Hegesztőhuzal, áramátadók, gázterelők, további, alapvetően szükségszerű alkatrészek MIG/MAG (fogyóelektródás) hegesztési eljáráshoz különféle méretű csomagokban.

Bővebb leírás

7 219 Ft‎

-5%

7 599 Ft‎

Árukereső.hu

Termékinformáció

Újdonsággal jelentkezünk az előre összeválogatott MIG/MAG Hobbi-készleteinkkel számodra!

Ezúttal egy újdonságra szeretnénk felhívni a figyelmed, bemutatjuk a MIG/MAG Hobbi-készleteinket, amelyeket kimondottan abban az esetben ajánlunk, ha a fogyóelektródás hegesztési eljárással ismerkedsz, vagy ha már ismered az alapokat és szükséged van egy optimálisan kombinált szettre amellett, hogy nem szeretnél vesződni és elveszni a különféle alkatrészek, eszközök keresésében, összeválogatásában. Mindezek fejében nem csak időt és energiát tudsz megspórolni, hanem a kiadásaidat is csökkentheted, hiszen jóval kedvezőbb áron kínáljuk a komplett pakkokat, mintha külön-külön tételeként választanád ki a készletekben felsorolt eszközöket. Igyekeztünk a készleteket az egyéni felhasználás függvényében úgy összeállítani, hogy amikor dolgozol, minden szükséges eszköz karnyújtásnyira legyen tőled.

MIG/MAG Hobbi Micro

A készletek közül a legkisebb pakkunkban 5 darab áramátadót, 1 darab gázterelőt, 1 darab balmenetes közdarabot, illetve egy 5 kg-os, ø0.8-as huzalátmérőjű SG2-es hegesztőhuzalt találsz. Gyorssegély arra az esetre, ha hirtelen a legalapvetőbb kopóalkatrészeidet pótolnod kell.

MIG/MAG Hobbi Mini

E készletben megnöveltük eggyel-eggyel a gázterelő és a közdarab számát arra az esetre, ha tartalékolni is szeretnél a későbbiekben.

MIG/MAG Hobbi Midi

Az áramátadók számát felvittük 10-re, ha hosszabb távra terveznél.

MIG/MAG Hobbi Maxi

E készletben is arányosan állítottuk össze a relatívan gyorsan kopó alkatrészek számát, áramátadóból tízet, gázterelőből ötöt, balmenetes közdarabból pedig kettőt tettünk a kis csomagba, illetve egy hegesztőpisztoly-nyakat is találni fogsz benne, ha az aktuálisan használt pisztolynyakad a végét járja és a lecserélésén gondolkodsz.

MIG/MAG Hobbi Mega

Gyorsabban fogynak a kopóalkatrészeid? Esetleg többen is munkálkodtok a műhelyetekben, garázsotokban? A Maxihoz képest még kiválóbb választás, hiszen az áramátadók számát húszra, a gázterelők számát tízre emeltük.

MIG/MAG Hobbi Extra

Az Extra készletben megnöveltük a balmenetes közdarabok számát kettőről ötre és kiegészítettük a csomagot egy hegesztőpisztolyfej-szigetelővel is arra az esetre, ha  a hegesztőpisztolyra speciálisabb pótalkatrészeket is szeretnél tartalékolni.

MIG/MAG Hobbi Special

Gondoltunk azokra a felhasználókra is, akik nem szeretnének folyton az éppen kimerülő eszközök és anyagok pótlására plusz energiát fordítani. Special készletünkben az ötkilós hegesztőhuzalhoz és a hegesztőpisztoly-nyakhoz hozzácsaptunk még egyet-egyet.

MIG/MAG Hobbi Compact

Ha gátlások nélkül mindent szeretnél a készletedbe tudni és a lehető leghosszabb távra gyúrsz, akkor a Compactban mindent megtalálsz, amire szükséged van. Alapos átgondoltsággal összekészítettünk számodra egy komplett IWELD IGRIP 3 méteres hegesztőpisztolyt, külön egy, a tömlőbe behúzható, acél és rozsdmanetes anyagok hegesztésére alkalmas hegesztőpisztoly-spirált, egy JASIC hegesztőkesztyűt, egy automatikusan sötétedő, tetszőlegesen beállítható JASIC WH-J700-as hegesztőpajzsot és a pajzs használatához szükséges plexicsomagot, amiben találsz tíz darab külső és öt darab belső plexilemezt a hegesztőpajzsod automatikusan sötétedő kijelzőjének védelmére.

Nézd végig az alábbi táblázatot, válaszd ki a számodra legmegfelelőbb opciót és élvezd a hegesztés minden pillanatát!

MIG/MAG Hobbi Micro Mini Midi Maxi Mega Extra Special Compact
Áramátadó (M6x25xø0.8) 5 5 10 10 20 20 20 20
Gázterelő (15AK) 1 2 2 5 10 10 10 10
Balmenetes közdarab (15AK) 1 2 2 2 2 5 5 5
Hegesztőhuzal (SG2 ø0.8/5kg) 1 1 1 1 1 1 2 2
Hegesztőpisztoly-nyak (15AK) 1 1 1 2 2
Hegesztőpisztolyfej-szigetelő (15AK) 1 1 2
IWELD IGRIP 150 hegesztőpisztoly (3 méteres) 1 1
Hegesztőpisztoly-spirál (3 méteres) 1
JASIC arany hegesztőkesztyű 1
JASIC WH-J700 hegesztőpajzs 1
Hegesztőpajzs-plexicsomag (10 külső, 5 belső) 1
Megtakarítás 5% 5% 5% 6% 6% 6% 7% 8%

1 hasonló termék ugyanazon kategóriában: