A legnagyszerűbb, bárhová elvihető, bármit meghegesztő gép.Mi nem tudjuk, milyen egy tipikus munkanap, és milyen érzés 9-től 5-ig egy íróasztalnál dolgozni. Mi nem tudjuk, merre vet minket a sors a következő munkánk során, de biztosak lehetünk abban, hogy minden feladatra készen állunk, ha hegesztésről van szó. Legyen az bármilyen folyamat, bármilyen teljesítmény, bármilyen alapanyag és bármilyen időpont. Ismerje meg a Rebel-t. A bárhová elvihető, bármit meghegesztő gépet, amely mindennel rendelkezik, ami a munka komplett elvégzéséhez szükséges.

Ez minden, csak nem tipikus.


KÉT CÉLRA ÉPÍTETT RENDSZER

Rebel EMP 215ic

Sok hegesztőgépről állítják, hogy univerzális, mégse több, mint egy álruhába öltöztetett MIG hegesztő. A Rebel egy valódi többféle folyamatra alkalmas hegesztőgép: végezzen akár MIG hegesztést, porbeles elektródás hegesztést, MMA hegesztést (még a trükkös 6010 cellulóz elektródákkal is) vagy Lift TIG hegesztést, a Rebel úgy teljesít, mintha kimondottan arra tervezték volna.


Rebel EM 215ic

Minden ami MIG, sallangok nélkül. Azok számára, akik csak a MIG hegesztést alkalmazzák, és akik értékelik a hagyományos kezelőfelületet, az ESAB a védőgázas illetve önvédő porbeles hegesztéshez a Rebel EM 215ic-t ajánlja.

Egyedülállóan intelligens technológia.

Nem számít, hogy két éve vagy 20 éve hegeszt, a Rebel megkönnyítheti a dolgát az sMIG (smartMIG) technológia révén. A kezdők számára hasznos az alap mód, ami megkönnyíti a beállítást. A tapasztalt hegesztők nagyra fogják értékelni az exkluzív, beépített ívszabályozást, amely folyamatosan felügyeli a varratot és képes alkalmazkodni, hogy kiváló minőségű, ismételhető varratok szülessenek. Fedezze fel az sMIG technológiát.

Készen áll bármire.

Soha nem tudhatja, milyen hegesztési eljárásra lesz szüksége a következő feladat elvégzéséhez, vagy milyen áramforrás áll majd rendelkezésre. Egyedülálló tulajdonságai révén a Rebel minden helyzethez alkalmazkodik: bárhová elvihető és bármit meghegeszt, 120 V-os és 230 V-os hálózatról és generátorról egyaránt működik.

Páratlan tartósság.

Ön terepen, szántóföldön és műhelyben is dolgozik, ezért olyan gépre van szüksége, amely könnyen mozgatható és kopással, töréssel szemben ellenálló. A Rebel ilyen. Az erős, öt fogantyús keret, az egyetlen acélelemből kialakított ház, és az IP23S szintű védelem teszi lehetővé, hogy a gépet bárhová magával vigye. Ezt egészíti ki a három éves teljes körű garancia.

A komplett csomag.

A hegesztéshez nem csupán egy gépre van szükség. Ha Rebel gépet vásárol, a dobozában minden felszerelést megtalál ahhoz, hogy azonnal munkához láthasson.

  • MIG pisztoly 2 további 0,8 mm-es érintőcsúccsal
  • Visszatérő kábelkészlet és elektródafogó
  • Gáztömlő gyorscsatlakozóval
  • 200 mm-os tekercs 0,8 mm-es 12.50 huzallal
  • Továbbítgörgők 0,6 - 0,8 - 1,0 mm-es huzalhoz

Megjegyzés: A felsoroltak az EMP 215ic csomagra vonatkoznak. Kérjük, tekintse át a dokumentumok és műszaki adatok lapot az EMP 215ic (csak MIG) verzió csomagjának teljes tartalmával kapcsolatban.

Bátorság

Nyisson az ESAB felé! Csatlakozzon felhívásunkhoz, és legyen az elsők között, akik egy Rebel géppel dolgozhatnak!

Vásárlás: Rebel EMP 215ic

Vásárlás: Rebel EM 215ic