Alacsonyabb ár! ULTIMA-TIG-CUT asztali Volfrám köszörű-vágó gép Nagyobb

csak online

ULTIMA-TIG-CUT asztali Volfrám köszörű-vágó gép

9ULTIMATIGCUT

1 625 900 Ft‎

-325 179 Ft‎

1 951 079 Ft‎

Árukereső.hu

Egyéb infó

Termékleírás


A jól ismert ULTIMA-TIG-hez hasonlóan az ULTIMA-TIG-CUT is tökéletesen alkalmas Volfrámelektróda köszörülésre és emellett az elektródák pontos vágását is lehetővé teszi. A köszörülés és vágás egy zárt kamrában történik ahol folyadék hűti a gyémánttárcsát és az elektródát. Emellett a köszörüléskor keletkező port is biztonságosan összegyűjti.

A magas köszörülési sebeség, folyadékhűtéssel kombinálva egyenletes és sima felületet eredményez és megakadályozza az elektróda túlmelegedését.

Tökéletes hegesztési eredmények érhetőek el, a köszörüléskor precízen központosított pzíciót biztosító, egyedülálló elektródabefogó segítségével. Az elektródatartó és a túlnyúlás pontos beállítása minimalizálja a Volfrámelektróda veszteséget köszörüléskor.

A vágóeszköz többféle beállítási lehetőséggel biztosítja az elektródacsúcs pontos geometriáját. Az elektróda köszörülés és vágás egy befogással elvégehető.

Az ULTIMA-TIG-CUT lehetővé teszi a Volfrámelektróda tökéletes csúcsszögének és hosszának kialakitását bármilyen speciális hegesztési feladathoz.

Műszaki paraméterek

Elektróda átmérõ 0.8 - 4.0 mm
Minimális hossz 15 mm (8mm-speciális befogóval)
Köszörülési szög 7.5° 90°
Csúcsszög 15° - 180°
Vágható Hossz 8 175 mm
Motor 230V-50Hz 280W
Fordulatszám 8 500 rpm
Köszörülési sebesség 44 m/sec