ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK


SZOLGÁLTATÓ

A webáruházat üzemelteti a DHMS Hegesztőház Korlátolt Felelősségű társaság. Székhely: 2310 Szigetszentmiklós, Gát utca 47. Adószám: 23548914-2-13 Cégjegyzékszám: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága 13-09-150763 E-mail: dhmskft@gmail.com


ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

A honlapon regisztrált felhasználók személyes adatait bizalmasan kezeljük, azokat harmadik fél részére nem szolgáltatjuk ki. A regisztrációt kérésére az adminisztrátor maradéktalanul törli. A kéretlen reklámlevelek elleni védelem jegyében a felhasználók e-mail címe a honlapon semmilyen formában nem jeleníthető meg.


ÁRAK

A honlapon szereplő árak tájékoztató jellegűek, melyeket a legutolsó beszerzésünk során érvényes beszerzési árak alapján határoztunk meg. A különleges, egyedi vagy ritka termékek esetén előfordul, hogy az utolsó beszerzés óta több év telik el, mely során a termék beszerzési ára jelentősen megváltozott.

Mivel a beszállítók nagy része nem biztosít folyamatos friss árlistákat, ezért előfordulhat, hogy csak a megrendelés során szerzünk tudomást arról, hogy egy-egy termék beszerzési árának változásáról. Az ebből eredő kockázatokat a DHMS Hegesztőház Kft. nem tudja egyoldalúan felvállalni, így a honlapon szereplő termékárak tekintetében az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Amennyiben egy termék megrendelését követően derül ki, hogy a beszállítói árak jelentős változása miatt az eladási ár nem tartható, úgy munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot és tájékoztatja az árváltozásról. Ez esetben Önnek lehetősége van a megrendeléstől való feltétel nélküli elállásra.

Amennyiben Ön a honlapon szereplő árak alapján árajánlatot ad partnerének, kérjük az ajánlat kiadását megelőzően vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbizonyosodjon az árak friss és érvényes állapotáról!


A VÁSÁRLÁS MENETE

A honlapon Önnek lehetősége nyílik megrendelések rögzítésére. Meghatározhatja, hogy postai utánvéttel juttassuk el vagy valamelyik kereskedelmi egységünkben kívánja átvenni. A pontos működést a webáruház felhasználói útmutatójában ismertetjük. A megrendelések rögzítése során a rendszer alapesetben nettó listaárat közöl, mely nem tartalmazza az áfát és az esetleges viszonteladói kedvezményt.

Viszonteladóink részére lehetőséget biztosítunk, hogy a nettó listaár helyett a viszonteladói kedvezményt is tartalmazó kedvezményes nettó árat láthassák. A beállításnak a tényleges eladási árra nincs hatása, abban akkor is érvényesítjük a viszonteladói kedvezményt, ha a megrendelés összeállításakor partnerünk a nettó listaárat használta.


GARANCIÁLIS FELTÉTELEK

Az internetes áruházban megrendelt termékek garanciális feltételei nem térnek el az üzleteinkben személyesen vásárolt termékeknél megszokott feltételektől. A termék pontos műszaki paramétereiről részben honlapunkról, ennek hiányában telefonos, e-mailben történő vagy személyes megkeresés nyomán munkatársainkról értesülhet.
Amennyiben nem biztos az adott termék felhasználási módjában, kérje részletes tájékoztatásunkat. A nem rendeltetésszerű használatból eredő károkért a forgalmazó felelősséget nem vállal.


ELÁLLÁS JOGA

A hatályos magyarországi jogszabályoknak megfelelően a webáruházban megvásárolt termékek vevőit megilleti a vásárlástól való elállás joga. Az áru átvételétől számított 8 munkanapon belül, annak eredeti csomagolásában, hibátlan és hiánytalan állapotban történő visszaszolgáltatása esetén Önnek jogában áll a vásárlástól elállni. Ez esetben a vételárat a DHMS Hegesztőház Kft. 30 napon belül visszatéríti.


EGYÉB SZABÁLYOK

Az ASZF-ben külön nem említett minden kérdésben, a hatályos magyarországi jogszabályok irányadóak.
Letöltés